Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Opholdssted - Bofællesskab

​Godkendt efter servicelovens § 66, stk. 1, nr. 5,  efterværn § 76 samt § 107

​Kollektivet Hunderup er et mindre bosted, som ligger i en lille landsby, Bramming, i Esbjerg Kommune nær Kolding. Vi er normeret til otte anbragte børn og unge mellem 10 og 18 år (eller op til 23 år), og vores opholdssted er godkendt efter servicelovens § 66, stk. 1, nr. 5, samt efterværn § 76.

Vi lægger vægt på relationen på vores bosted

Empati, omsorg og inddragelse er nøgleord på vores opholdssted. Vi er opmærksomme på, at den unge kan føle tab, sorg, savn og følelsesmæssig forladthed. Samtidig er vi opmærksomme på, at forældrene kan føle sorg, skam, skyld og afmagt. Derfor lægger vi vægt på samarbejdet mellem forældrene og øvrige omsorgspersoner på den ene side og barnet/den unge på den anden side.

Vores filosofi er, at de unge og familiens problemer er nuancerede, selvom der ofte er nogle fælles træk. Vi arbejder ud fra et humanistisk livssyn på bostedet, men vi bekender os ikke til en bestemt pædagogisk ideologi eller terapeutisk retning.

Vi arbejder derimod i relationen. Vi mener, at vi skal involvere de unge i en handlingspræget hverdag på vores bosted, således de får lyst til livet og får erfaringer med at klare dagliglivets krav og at indgå i forpligtende sociale samspil.

Få meget mere at vide om os og vores tilbud.

Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores bosted. Du kan ringe til os på telefon 75 17 28 40 for at høre mere. Eller du kan sende en e-mail til info@kollektivethunderup.dk.

​​

​Opholdssted - Bofællesskab for anbragte børn og unge mellem 10 og 18 år

Kollektivet Hunderup i Esbjerg Kommune er et mindre Opholdssted. Vi ligger i en lille landsby Hunderup, som ligger nær Bramming. Vi er normeret til at have syv anbragte børn og unge, der er mellem 10 og 18 år (eller op til 23 år). Vores Opholdssted er godkendt efter servicelovens § 66, stk. 1, nr. 5, samt efterværn § 76.

Masser af muligheder og aktiviteter på vores bofællesskab

Vi holder til i en gammel trelænget gård, som er på 1.000 m2, og grunden er på 10.000 m2. Vi ligger i en lille landsby, hvor vi er omringet af boldbaner, en idrætshal, en børnehave og en kirke samt en lille købmand.

Vores bofællesskab har masser af plads, således de unge kan dyrke fællesskabet, hvis de ikke har lyst til at trække sig ind på deres egne værelser. Der er adskillige aktiviteter i bofællesskabet såsom et værksted, hvor de unge kan ordne motorer og knallerter, men de kan også male. Desuden er der en græsplæne, trampolin og æselfold og samt en lukket gård.

De unge kan også vælge at  male, strikke, hækle eller spille spil. Der er endvidere computere i vores bofællesskab. Desuden er der et fællesrum, hvor de uge holder til især om aftenen. Her kan de se TV, se DVD og spille på piano. Derudover kan de spille Wii, bordfodbold, billard og pool, men de kan også bare hygge sig.

Kontakt os gerne for at få mere at vide om kollektivet

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 17 28 40 eller på info@kollektivethunderup.dk for at høre mere om vores bofællesskab.​

​Udfyld formularen for at høre mere om vores kollektiv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ Empati, omsorg & inddragelse

✔​ Individuel handlingsplan

✔​ Godkendt efter serviceloven

Citater fra tidligere og nuværende beboer

Firma-informationer​

Kollektivet Hunderup

CVR: 10645891

Postnummer, by & adresse

Skriv eller ring til os