Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Opholdssted for unge - anbragte børn og unge fra 10 år

​Kollektivet Hunderup er et opholdssted for unge ved Bramming i Esbjerg Kommune. Opholdsstedet ligger inden for en times køreafstand til Kolding, Tønder, Varde, Billund og Åbenrå. 

Vores opholdssted for unge er godkendt efter serviceloven opholdssted § 66, stk. 1, nr. 5 og vi er under Socialtilsyn Syd. Vi er normeret til 8 anbragte børn og unge i alderen fra 10 til 18 år (eller 23 år).

Lille landsby danner rammen om vores opholdssted for unge

Vores opholdssted for unge ligger midt i en lille landsby syd for Esbjerg. Huset er en gammel trelænget gård, som ligger over for boldbaner, en idrætshal og en kirke. Desuden ligger den lokale købmand ved siden af.

Huset er på 1.000 m2, hvor der er masser af indendørs plads. Derfor har alle mulighed for at dyrke fællesskabet på vores opholdssted for unge, ligesom de kan trække sig tilbage til egne værelser. 

Huset ligger på en grund på 10.000 m2, hvor der er græsplæne, stor have med trampolin, shelterplads og en delvis lukket gård.

​Derudover er der masser af aktiviteter såsom et værksted, hvor man kan rode med motorer og knallerter, eller man kan male. Indenfor kan man strikke, hækle eller spille spil på opholdsstedet.


​Der er naturligvis også computere. Fællesrummet bliver blandt andet brugt til at se TV, se DVD og spille. Desuden bliver der spillet Wii, bordfodbold, billard og pool, ligesom der bliver hygget.

​Udfyld formularen for at høre mere om vores kollektiv

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om vores kollektiv

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores opholdssted for unge og anbragte børn. Du kan ringe på telefon 75 17 28 40 eller skrive til info@kollektivethunderup.dk.

✔ Empati, omsorg & inddragelse

✔​ Individuel handlingsplan

✔​ Godkendt efter serviceloven

Citater fra tidligere og nuværende beboer

Firma-informationer​

Kollektivet Hunderup

CVR: 10645891

Postnummer, by & adresse

Skriv eller ring til os